TESTIMONIALS: DET SIGER KUNDER & SAMARBEJDSPARTNERE…

Jeg har undervist og rådgivet politikere, valgte og aktive tillidsfolk fra bl.a.:
FOA / 3F / FTF / HK / Dansk Sygeplejeråd / BUPL / Politiforbundet / Finansforbundet / Forsikringsforbundet / Danske Fysioterapeuter / Ergoterapeutforeningen / Uddannelsesforbundet / Skuespillerforbundet / Danske Tandplejere / Fagforeninger i Grønland (Sundhedskartellet PK, IMAK mfl.). /
Samarbejder med Cevea og LO-skolen Konventum om bl.a. meningsdanneruddannelser og nye kurser om relationer og sociale medier.

_DSC4937-1600px

“Jeg fik stort udbytte af vores korte uddannelsesforløb om debatindlæg på talentuddannelsen og drager nytte af det hver gang, jeg skriver”.
– Helle Bjerregaard, pædagog, afdelingsleder og meningsdanner (BUPL).

“Personlig individuel feedback var virkelig god”
– Anne Theilgaard Jacobsen, ergoterapeut, FTR, Ergoterapeutforeningen, der skrev indlæg som 2 dage efter kurset blev bragt i Politiken.

“Undervisning var rettet perfekt til behov, som jeg har som tillidsrepræsentant”
“Jens Peter er en meget engageret og faglig kompetent. Det mest relevante for mit fremtidige arbejde er; modtagerafdækning, strategi i skriftlig kommunikation og personlig historie”.
– Kim Sarup, meteorolog, TR, Trafikforbundet. Kim deltog på kursus i debatindlæg 31/11-2018. Læs om mit kursus i debatindlæg og skriftlig kommunikation her

Charlotte Hougaard, landsformand for Forsikringsforbundet:
“Som politisk valgt giver kurset stor værdi og meget nyttig viden”
“Stor viden, behagelig, lyttende og god underviser. God og varieret undervisningsform”
“Mange gode emner på kurset. Særligt at tænke mere over budskab, modtagere og strategi i kommunikationen”
– Charlotte Hougaard, landsformand for Forsikringsforbundet, deltog i kursus om skriftlig kommunikation, debatindlæg og strategisk kommunikation og interessevaretagelse.

Danny Sjøberg m hjelm

“Jeg er en tømrersvend på 48 år med over 30 års erfaring med byggeri. Jeg har længe haft lyst til at deltage i den offentlige debat i stedet for at stå på sidelinjen og høre om, hvordan ikke-faglige personer gør sig kloge på mit arbejdsliv.
Jeg var så privilegeret at komme på kursus i, hvordan man kommer i gang med at skrive indlæg til aviser og at begå sig på sociale medier, Twitter, Facebook osv.
Kursuslederen var Jens Peter Kildevang.
Vi var flere samlet fra forskellige fag, lige fra forsikringsbranchen, tv-branchen og min egen branche, nemlig byggeriet. Jens forstod på en rigtig god måde at vejlede os hver især på det niveau, som vi startede på.
For mit eget vedkommende blev det en enorm lærerig dag, hvor jeg gik hjem med den viden, der skal til for at komme ind i debatten. Endvidere gav det udslag i et indlæg, som jeg fik skrevet og bragt i en avis kort tid efter.
Jeg kan derfor kun give de varmeste anbefalinger til Jens Peter Kildevang.”

Danny Sjøberg, Tømrersvend (fagligt aktiv i 3F – BJMF). Vil du læse det indlæg, som Danny fik skrevet færdigt på endagskurset og fik bragt i dagbladet BT, kan du læse det her:

Dannys indlæg i BT.png

Det siger samarbejdspartnere og kunder

Bente

”Jens Peter Kildevang er en vidende og engageret journalist, presse- og kommunikationsrådgiver med politisk indsigt og brændende engagement. Han har igennem 5 år løftet presseomtalen af FTF og fået sat vores mærkesager på dagsordenen i både aviser, tv, radio og på de sociale medier. Han har styr på både politisk strategisk kommunikation, presse- og kampagnearbejde og er en dygtig underviser, der bl.a. har bidraget til at gøre FTF’s kurser og fagpolitiske talentuddannelse til en succes. Jeg kan varmt anbefale hans rådgivning, journalistik og undervisning”
– Bente Sorgenfrey, formand for hovedorganisationen FTF.

 

Benjamin Boe Rasmussen

Benjamin Boe Rasmussen (Fotograf: ©Henning Hjorth 2018)

 “Vi kan i Dansk Skuespillerforbund varmt anbefale Jens Peter Kildevang. Vi har brugt hans assistance både til at blive bedre til at kommunikere og til at forberede os til kritiske interview og debatter på tv. Jens Peter Kildevang forstår fagbevægelsen, og de udfordringer vi har, og er god til at se og dyrke de styrker, vi som enkeltpersoner kan byde ind med. Han kan både hjælpe med konkrete problemer og styrke vores kompetencer. Vi vil ikke tøve med at bruge ham igen.”

– Benjamin Boe Rasmussen, formand for Dansk Skuespillerforbund

cropped-dsc5100-1600px.jpg

“Når Jens Peter underviser på FTF’s fagpolitiske Talentuddannelse, er det virkelig noget, der rykker. Deltagerne på uddannelsen får meget brugbar feedback på de debatindlæg og læserbreve, de skriver, og han hjælper dem lige med at få det skåret til, så mange af dem faktisk også for optaget deres indlæg i avisen. Det gør også, at de får rigtig meget mod på at skrive mere“
– Dorte Limbjerg, konsulent i FTF’s Kursusenhed og pr. 1. januar ansat ved KONVENTUM.

debat2

“Jeg kan varmt anbefale Jens Peter som både underviser, sparringspartner og rådgiver ift. m medietræning og gennemslagskraft. Som underviser er Jens Peter velforberedt ift. den specifikke målgruppe og har forberedt cases og opgaver i øjenhøjde, som giver konkret træning og udbytte for hver enkelt deltager. At han desuden er både behagelig, ligefrem og humoristisk at være sammen med, styrker både læringsrummet og udbyttet. Min varmeste anbefaling”.

– Karsten Glahn, konsulent og underviser, FTF’s kursusenhed (Pr. 1/1-2019: KONVENTUM)

KURSUS HOS JER? FÅ ET TILBUD: Jeg kommer også meget gerne ud til jer lokalt, i jeres afdeling, organisation, og holder et skrivekursus. Typisk får mindst halvdelen bragt deres indlæg efter kurset på baggrund af min feedback, rådgivning og undervisning, der er praksisnær, konkret og tager udgangspunkt i deltagernes forudsætninger, ønsker, udfordringer og konkrete eksempler fra arbejdslivet. Læs mere om kurset her

Kontakt: Jens Peter Kildevang, tlf. 40638172 / kontakt@kildevangkommunikation.dk

Leave a Reply