RÅDGIVNING & MEDIETRÆNING

Jeg tilbyder kommunikations- og presserådgivning, så du får sat din sag på dagsordenen hos politikere, medier og offentlighed. 

Få hjælp til dit indlæg, tale, tekst, artikel og kampagne.

Taleskrivning og sparring med talspersoner, der skal i medierne. Læs mere: Medie- og interviewtræning 

På baggrund af 10 år erfaring med kampagner, journalistik, undervisning og sociale medier rådgiver jeg både om politisk strategi og interessevaretagelse, sociale medier og mediekontakt.

Se også mit tilbud om medietræning til politikere og talspersoner: Hvordan klarer vi interviewet og paneldebatten? Hvordan forbereder vi os? Hvordan går vi selv aktivt til en journalist i stedet for at vente på, at de ringer til os. Proaktiv og reaktiv pressehåndtering. Teori og øvelser. Læs mere her

“Vi kan i Dansk Skuespillerforbund varmt anbefale Jens Peter Kildevang. Vi har brugt hans assistance både til at blive bedre til at kommunikere og til at forberede os til kritiske interview og debatter på tv. Jens Peter Kildevang forstår fagbevægelsen, og de udfordringer vi har, og er god til at se og dyrke de styrker, vi som enkeltpersoner kan byde ind med. Han kan både hjælpe med konkrete problemer og styrke vores kompetencer. Vi vil ikke tøve med at bruge ham igen.”

– Benjamin Boe Rasmussen, formand for Dansk Skuespillerforbund


”Jens Peter Kildevang er en vidende og engageret journalist, presse- og kommunikationsrådgiver med politisk indsigt og brændende engagement. Han har igennem 5 år løftet presseomtalen af FTF og fået sat vores mærkesager på dagsordenen i både aviser, tv, radio og på de sociale medier. Han har styr på både politisk strategisk kommunikation, presse- og kampagnearbejde og er en dygtig underviser, der bl.a. har bidraget til at gøre FTF’s kurser og fagpolitiske talentuddannelse til en succes. Jeg kan varmt anbefale hans rådgivning, journalistik og undervisning”

– Bente Sorgenfrey, formand for hovedorganisationen FTF.

Kontakt: Tlf. +45 40 63 81 72 / Mail:  kontakt@kildevangkommunikation.dk

pexels-photo-247708