MEDIETRÆNING: HJÆLP! JOURNALISTEN RINGER….DU ER PÅ!

Interview, debat og medietræning til politikere og talspersoner: Hvordan klarer vi interviewet og paneldebatten? Hvordan forbereder vi os? Hvordan går vi selv aktivt til en journalist i stedet for at vente på, at de ringer til os. Proaktiv og reaktiv pressehåndtering. Teori og øvelser.

Målgruppe: Målrettet politikere, ansatte, bestyrelser, fagligt aktive tillidsfolk.

Varighed: Få timer eller en hel/halv dag. Personlig sparring tilbydes 1:1.

Kontakt: Telefon 40 63 81 72 / kontakt@kildevangkommunikation.dk

Underviser
Jens Peter Kildevang, journalist, presse- og kommunikationsrådgiver med mere end 10 års erfaring fra fagbevægelse, ministerier og organisationer. Har været ansat i hovedorganisationen FTF, som pressesekretær i Undervisningsministeriet, Miljøstyrelsen og har arbejdet som journalist for Avisen.dk, Politiken, Ugebrevet A4 m.fl. Jens Peter Kildevang har undervist hos FTF, på den fagpolitiske talentuddannelse, hos Uddannelsesforbundet mfl. Læs referencer her

Hvad siger kunderne?

Jeg har rådgivet bl.a. FTF og Dansk Skuespillerforbund og leveret interview- og medietræning inden liveinterview på tv. Læs hvad formand for Dansk Skuespillerforbund Benjamin Boe Rasmussen og FTF-formand Bente Sorgenfrey siger om min rådgivning her…

Benjamin Boe Rasmussen

Benjamin Boe Rasmussen (Fotograf: ©Henning Hjorth 2018)

 “Vi kan i Dansk Skuespillerforbund varmt anbefale Jens Peter Kildevang. Vi har brugt hans assistance både til at blive bedre til at kommunikere og til at forberede os til kritiske interview og debatter på tv. Jens Peter Kildevang forstår fagbevægelsen, og de udfordringer vi har, og er god til at se og dyrke de styrker, vi som enkeltpersoner kan byde ind med. Han kan både hjælpe med konkrete problemer og styrke vores kompetencer. Vi vil ikke tøve med at bruge ham igen.”

– Benjamin Boe Rasmussen, formand for Dansk Skuespillerforbund

Bente

”Jens Peter Kildevang er en vidende og engageret journalist, presse- og kommunikationsrådgiver med politisk indsigt og brændende engagement. Han har igennem 5 år løftet presseomtalen af FTF og fået sat vores mærkesager på dagsordenen i både aviser, tv, radio og på de sociale medier. Han har styr på både politisk strategisk kommunikation, presse- og kampagnearbejde og er en dygtig underviser, der bl.a. har bidraget til at gøre FTF’s kurser og fagpolitiske talentuddannelse til en succes. Jeg kan varmt anbefale hans rådgivning, journalistik og undervisning”
– Bente Sorgenfrey, formand for hovedorganisationen FTF.

Leave a Reply