Danny Sjøberg, Tømrersvend (fagligt aktiv i 3F – BJMF)

Danny Sjøberg m hjelm

Jeg er en tømrersvend på 48 år med over 30 års erfaring med byggeri. Jeg har længe haft lyst til at deltage i den offentlige debat i stedet for at stå på sidelinjen og høre om, hvordan ikke-faglige personer gør sig kloge på mit arbejdsliv.
Jeg var så privilegeret at komme på kursus i, hvordan man kommer i gang med at skrive indlæg til aviser og at begå sig på sociale medier, Twitter, Facebook osv.
Kursuslederen var Jens Peter Kildevang.
Vi var flere samlet fra forskellige fag, lige fra forsikringsbranchen, tv-branchen og min egen branche, nemlig byggeriet. Jens forstod på en rigtig god måde at vejlede os hver især på det niveau, som vi startede på.
For mit eget vedkommende blev det en enorm lærerig dag, hvor jeg gik hjem med den viden, der skal til for at komme ind i debatten. Endvidere gav det udslag i et indlæg, som jeg fik skrevet og bragt i en avis kort tid efter.
Jeg kan derfor kun give de varmeste anbefalinger til Jens Peter Kildevang.

Danny Sjøberg, Tømrersvend (fagligt aktiv i 3F – BJMF).

 

Vil du læse det indlæg, som Danny fik skrevet færdigt på endagskurset og fik bragt i dagbladet BT, kan du læse det her:

Dannys indlæg i BT.png

OBS: Det kursus, som Danny deltog på, udbydes den 31. oktober hos FTF i København – der er stadig ledige pladser – læs mere her

KURSUS HOS JER? FÅ ET TILBUD: Jeg kommer også meget gerne ud til jer lokalt, i jeres afdeling, organisation, og holder et skrivekursus. Typisk får mindst halvdelen bragt deres indlæg efter kurset på baggrund af min feedback, rådgivning og undervisning, der er praksisnær, konkret og tager udgangspunkt i deltagernes forudsætninger, ønsker, udfordringer og konkrete eksempler fra arbejdslivet. Læs mere om kurset her

Kontakt: Jens Peter Kildevang, tlf. 40638172 / kontakt@kildevangkommunikation.dk

Læs flere cases og anmeldelser af mine kurser, rådgivning og undervisning her