SÆT DAGSORDENEN – FLYT HOLDNINGER – SKAB RESULTATER 

Jeg tilbyder kurser, workshops og rådgivning over hele landet med udgangspunkt i jeres behov og ønsker. Jeg brænder for at undervise og rådgive fagligt aktive, tillidsfolk, fagforeninger og organisationer, der gør en forskel for andre mennesker. Via involverende, praktiske øvelser får I redskaber til sætte en dagsorden og skabe resultater. 

Jeg tilbyder at styrke din kommunikation og kontakt til medlemmer, medier, offentlighed og politikere på baggrund af 10 år erfaring med kampagner, journalistik, undervisning og sociale medier. Få hjælp til dit indlæg, tale, tekst, artikel og kampagne. 

Kunder, referencer og aktuelle kurser
Se hvem mine kunder er, og hvem jeg har arbejdet for her
Aktuelt planlægger jeg et kursus for en kredsbestyrelse i Dansk Sygeplejeråd samt flere kurser hos Konventum og hovedorganisationen FTF:
Skriv bedre tekster og skarpe debatindlæg hos FTF i København den 31/10-2018
Engagér og slå igennem på sociale medier – 20. – 22. maj 2019 hos KONVENTUM
Skriv bedre tekster og skarpe debatindlæg den 21/9-2019 hos KONVENTUM

Har siden 2014 undervist hos hovedorganisationen FTF, hos Uddannelsesforbundet og har flere års undervisererfaring, bl.a. fra FTF’s succesfulde fagpolitiske talentuddannelse.

Hvorfor vælge Kildevang Kommunikation?
– I får unik sparring og feedback fra erfaren underviser og journalist, der kender og brænder for fagbevægelsen, foreninger og medlemsorganisationer, der gør en forskel for andre mennesker.
– Hver enkelt kursusdeltager får individuel rådgivning og feedback både undervejs og efter kurset. Med udgangspunkt i grundig foreberedelse, konkrete eksempler fra deltagerne og min baggrund garanterer jeg praksisnær, konkret, inddragende og erfaringsbaseret undervisning og læring.
– Kurser, workshops og undervisning tilrettelægges og skræddersyes altid i tæt samarbejde med den enkelte afdeling, kreds, bestyrelse så jeres individuelle behov og ønsker imødekommes.

Hvorfor opruste med uddannelse?
– Kampen om dagsordenen i medier og offentlighed er skærpet. Lokalt, regionalt og nationalt kæmper organisationer om adgang til politikere og beslutningstagere, budgetter og økonomi.
– Medlemsorganisationer skal være bedre rustet og gribe medlemmernes indignation og forvandle kampgejst til handling og aktiviteter.
– Medlemsorganisationer har ikke brug for bare én, men mange talspersoner både på arbejdspladser og i offentligheden. Vi skal tilbyde nye handlemuligheder for medlemmer og aktive.
– Alle foreninger og medlemsorganisationer har brug for stærke tillidsfolk, fagligt aktive, politikere og ansatte, der kan sætte en dagsorden, skabe resultater og flytte holdninger. 
– At være en stærk meningsdanner kræver stærke evner til at kommunikere til medlemmer, politikere, borgere og medier. Se kurset her
– Foreninger og organisationer skal blive bedre til at gøre egne interesser almene og relevante for politikere, borgere, medier og beslutningstagere. Det hjælper jeg med.

Kampagnearbejde
Kampagnearbejde for bl.a. de to hovedorganisationers LO og FTF’s fælles OK-kampagneLøntjek og folketingsvalgkampagne, FTF’s Facebook-kampagne #JobUdenStress samt Undervisningsministeriet / Dansk Flygtningehjælp (landsindsamling) / Miljøstyrelsen.

Jp
Kildevang Kommunikation ved Jens Peter Kildevang, journalist og kommunikationsrådgiver.
Kontakt
Telefon 40 63 81 72 / kontakt@kildevangkommunikation.dk
CV og LinkedIn

JP-og-deltagere-i-debat

Eksempel på debat-, forhandlings- og argumentationsøvelse med valgte og fagligt aktive, Nuuk, Grønland, 2018. Jens Peter Kildevang (stående) lytter med og samler op efter øvelsen. Foto ovenfor: Karsten Glahn.

 

Foto øverst på siden er taget af fotograf Jesper Ludvigsen