NYT KURSUS: POLITISK STRATEGI OG INTERESSEVARETAGELSE

Politisk strategi, interessevaretagelse og lobbyarbejde kræver forberedelse og timing. Hvornår og hvordan påvirkes beslutningstagere i kommuner, regioner og landspolitisk? Hvordan overbeviser vi embedsfolk, politikere, borgmester og byråd, om at vores forslag er de rette? Hvilke argumenter skal vi bruge overfor hvem?

Det er ikke nok at være aktiv op til valget, men hele året. OK18 viser, at de lokale fagforeninger skal være bedre rustet og gribe medlemmernes indignation og forvandle kampgejst til handling og aktiviteter året rundt.

Både via direkte politikerkontakt, men også via Facebook og Twitter, hvor der er gode muligheder for at påvirke og skabe dialog med politikerne. Via konkrete, sjove øvelser får i redskaber til det lokale arbejde. Vi taler om det kommunalpolitiske årshjul, hvornår og hvordan forebereder vi politikerkontakt?

Målgruppe: Politikere, ansatte, bestyrelser, fagligt aktive tillidsfolk.

Varighed: 1-2 dage.

Kontakt: Telefon 40 63 81 72 / kontakt@kildevangkommunikation.dk

Underviser
Jens Peter Kildevang, journalist, presse- og kommunikationsrådgiver med mere end 10 års erfaring fra fagbevægelse, ministerier og organisationer. Har været ansat i hovedorganisationen FTF, som pressesekretær i Undervisningsministeriet, Miljøstyrelsen og har arbejdet som journalist for Avisen.dk, Politiken, Ugebrevet A4 mfl. 

Jens Peter Kildevang har undervist hos FTF, på den fagpolitiske talentuddannelse, hos Uddannelsesforbundet mfl. Læs referencer her

Benjamin Boe Rasmussen

Benjamin Boe Rasmussen (Fotograf: ©Henning Hjorth 2018)

 “Vi kan i Dansk Skuespillerforbund varmt anbefale Jens Peter Kildevang. Vi har brugt hans assistance både til at blive bedre til at kommunikere og til at forberede os til kritiske interview og debatter på tv. Jens Peter Kildevang forstår fagbevægelsen, og de udfordringer vi har, og er god til at se og dyrke de styrker, vi som enkeltpersoner kan byde ind med. Han kan både hjælpe med konkrete problemer og styrke vores kompetencer. Vi vil ikke tøve med at bruge ham igen.”

– Benjamin Boe Rasmussen, formand for Dansk Skuespillerforbund.

 

Bente

”Jens Peter Kildevang er en vidende og engageret journalist, presse- og kommunikationsrådgiver med politisk indsigt og brændende engagement. Han har igennem 5 år løftet presseomtalen af FTF og fået sat vores mærkesager på dagsordenen i både aviser, tv, radio og på de sociale medier. Han har styr på både politisk strategisk kommunikation, presse- og kampagnearbejde og er en dygtig underviser, der bl.a. har bidraget til at gøre FTF’s kurser og fagpolitiske talentuddannelse til en succes. Jeg kan varmt anbefale hans rådgivning, journalistik og undervisning”
– Bente Sorgenfrey, formand for hovedorganisationen FTF.

Charlotte Hougaard, landsformand for Forsikringsforbundet:
“Som politisk valgt giver kurset stor værdi og meget nyttig viden”
“Stor viden, behagelig, lyttende og god underviser. God og varieret undervisningsform”
“Mange gode emner på kurset. Særligt at tænke mere over budskab, modtagere og strategi i kommunikationen”
– Charlotte Hougaard, landsformand for Forsikringsforbundet, deltog i kursus om skriftlig kommunikation, debatindlæg og strategisk kommunikation og interessevaretagelse.

“Personlig individuel feedback var virkelig god”
– Anne Theilgaard Jacobsen, ergoterapeut, FTR, Ergoterapeutforeningen, der skrev indlæg som 2 dage efter kurset blev bragt i Politiken.

“Undervisning var rettet perfekt til behov, som jeg har som tillidsrepræsentant”
“Jens Peter er en meget engageret og faglig kompetent. Det mest relevante for mit fremtidige arbejde er; modtagerafdækning, strategi i skriftlig kommunikation og personlig historie”.
– Kim Sarup, meteorolog, TR, Trafikforbundet. Kim deltog på kursus i debatindlæg 31/11-2018. Læs om mit kursus i debatindlæg og skriftlig kommunikation her

Leave a Reply