SOCIALE MEDIER FOR FAGLIGT AKTIVE: ORGANISERING VIA NYE DIGITALE REDSKABER

some -grafik.png

Digitale kampagner og nye organiseringsværktøjer giver os chancen for at gribe medlemmernes indignation, skabe kampgejst og nye handlemuligheder konkret på arbejdspladserne.

Sociale medier. Alle taler om dem. Men hvordan kan vi anvende eksempelvis Facebook til at organisere os i fagbevægelsen? 

OK18 viste vejen og potentialet for, hvordan vi som fagligt aktive kan bruge fx Facebook, Instagram og Twitter til at mobilisere nye medlemmer. Men hvordan kommer vi videre efter OK18?

Vend fagforeningen på hovedet
Med udgangspunkt i danske og internationale erfaringer og eksempler holder Jens Peter Kildevang et spændende oplæg, hvorefter deltagerne via øvelser og gruppearbejde sammen udvikler en løsning, der er tilpasset jeres behov og målsætning lokalt. Kursus kan følges af rådgivning og workshop.

Via konkrete, sjove øvelser får I redskaber til det lokale arbejde. Vi taler om, hvordan vi oversætter de mange teorier og nye bøger om organisering til virkeligheden.

Målgruppe: Målrettet politikere, ansatte, bestyrelser, fagligt aktive tillidsfolk.

Varighed: 1-2 dage.

Underviser: Journalist, presse- og kommunikationsrådgiver Jens Peter Kildevang.

Kontakt: Telefon: 40 63 81 72 / kontakt@kildevangkommunikation.dk

“Medlemsorganisationer har ikke brug for bare én, men mange talspersoner både på arbejdspladser og i offentligheden. Vi skal tilbyde nye handlemuligheder for både medlemmer og aktive og gøre hele organisationen organiserende. Her spiller sociale medier en vigtig rolle, når vi skal nå flere mennesker i målgruppen og engagere dem i relevante mærkesager. Digitale værktøjer kan styrke organiseringen af nye medlemmer”
– Jens Peter Kildevang

debat2

“Jeg kan varmt anbefale Jens Peter som både underviser, sparringspartner og rådgiver ift. m medietræning og gennemslagskraft. Som underviser er Jens Peter velforberedt ift. den specifikke målgruppe og har forberedt cases og opgaver i øjenhøjde, som giver konkret træning og udbytte for hver enkelt deltager. At han desuden er både behagelig, ligefrem og humoristisk at være sammen med, styrker både læringsrummet og udbyttet. Min varmeste anbefaling”.

– Karsten Glahn, konsulent og underviser, FTF’s kursusenhed (Pr. 1/1-2019: KONVENTUM)

Leave a Reply