YTRINGSFRIHED – TAG ORDET I DIN MAGT!

Hvad må du sige og skrive som offentligt og privat ansat. Oplæg er lavet i samarbejde med advokat med ekspertise i ansattes ytringsfrihed og tager udgangspunkt i afgørelser fra Ombudsmanden og regler og lovgivning samt vejledning fra Justitsministeriet. Sammen bliver vi trygge ved at ytre os offentligt. Efter kurset kan du bedre rådgive medlemmer, TR mfl. og selv være bedre klædt, når du vil ytre dig offentligt, på de sociale medier og debatindlæg mv.

Oplæg om ytringfrihed er holdt flere gange med succes, bl.a. for deltagere på FTF’s fagpolitiske talentuddannelse.

Målgruppe: Målrettet politikere, ansatte, bestyrelser, fagligt aktive, tillidsfolk.

Varighed: Få timer eller en hel/halv dag.

Underviser
Jens Peter Kildevang, journalist, presse- og kommunikationsrådgiver med mere end 10 års erfaring fra fagbevægelse, ministerier og organisationer. Har været ansat i hovedorganisationen FTF, som pressesekretær i Undervisningsministeriet, Miljøstyrelsen og har arbejdet som journalist for Avisen.dk, Politiken, Ugebrevet A4 mfl. 

Jens Peter Kildevang har undervist hos FTF, på den fagpolitiske talentuddannelse, hos Uddannelsesforbundet mfl. Læs mere: Referencer

“Når Jens Peter underviser på FTF’s fagpolitiske Talentuddannelse, er det virkelig noget, der rykker. Deltagerne på uddannelsen får meget brugbar feedback på de debatindlæg og læserbreve, de skriver, og han hjælper dem lige med at få det skåret til, så mange af dem faktisk også for optaget deres indlæg i avisen. Det gør også, at de får rigtig meget mod på at skrive mere“
– Dorte Limbjerg, konsulent i FTF’s Kursusenhed og pr. 1. januar ansat ved KONVENTUM

 

”Jens Peter Kildevang er en vidende og engageret journalist, presse- og kommunikationsrådgiver med politisk indsigt og brændende engagement. Han har igennem 5 år løftet presseomtalen af FTF og fået sat vores mærkesager på dagsordenen i både aviser, tv, radio og på de sociale medier. Han har styr på både politisk strategisk kommunikation, presse- og kampagnearbejde og er en dygtig underviser, der bl.a. har bidraget til at gøre FTF’s kurser og fagpolitiske talentuddannelse til en succes. Jeg kan varmt anbefale hans rådgivning, journalistik og undervisning”
– Bente Sorgenfrey, formand for hovedorganisationen FTF.

Kontakt: Tlf. 40 63 81 72. Mail: kontakt@kildevangkommunikation.dk

Leave a Reply